China FM200 het Systeem van de brandafschaffing fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Missaya Lu

WhatsApp : +8618819451181

Free call
Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.

Co. van het de Brandmateriaal van Guangzhouxingjin, Ltd

  • Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.
  • Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.
  • Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.
  • Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.
  • Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: xingjin Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 1000-5000 Opgericht Jaar: 2000
Export pct: 10% - 20%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

    Co. van het de BRANDmateriaal van GUANGZHOU XINGJIN, Ltd is een professionele fabrikant van het maken van en het installeren van fm200-het systeem van de brandafschaffing en ander brandbestrijdingsmateriaal. 

 

PLAATS:

 

    Het materiaalco. van de Guangzhou xingjin brand, Ltd heeft een dochteronderneming genoemd Guangzhou Xing u Rong-handelsco., Ltd. Dit twee bedrijven bepaalt van in verschillende plaatsen de plaats. Het materiaalco. van de Guangzhou xingjin brand, Ltd plaatste zich bij Shilou-stad, Panyu-district, Guangzhou, en zijn dochteronderneming bepaalt van bij vrijhandelsstreek de plaats in Nansha-district, Guangzhou-stad.

 

              Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.

 

Fabrieksoverzicht:

 

    De het bureau en fabriek van het bedrijf zijn niet gescheiden. Deze twee bevatten in hetzelfde buiding en het parterre is voor fabrieksgebruik, de eerste verdieping voor bureaugebruik. Wij hebben hier estabilished een professioneel team van het projectontwerp en uitstekend installeert en het team van de naverkoopdienst. Onze goede dienst en beste kwaliteit hebben heel wat goede terugkoppeling van klanten gewonnen, maar wij houden nog verbeterend onze techniek proberend te vernieuwen meer nieuwe brandbestrijdingsproducten.

 

               Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.

 

Eer:

 

    Sinds gevestigd in 2000, heeft het bedrijf heel wat lof en eer gewonnen. Het het kredietbedrijf werd van het titel „aa niveau“ gegeven aan ons door de Brandbeveiligingvereniging van China in 2014. Bovendien, al onze producten gaan de CCC test over die middel de kwaliteit regconized is geweest.

 

               Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.

 

Producten:

 

    De belangrijkste producten van ons bedrijf is de fm200-reeks, tegelijkertijd wij ook verkoop ander brandbestrijdingsmateriaal, zoals het anti-poison ademhalingsapparaat, de rolling shutter van de brandweerstand etc.

    De fm200-reeksen van de brandafschaffing zijn verdeeld in drie grote types. Zij zijn het type fm200 van pijpnetwerk het systeem van de brandafschaffing, carbinet de afschaffingssysteem van de typefm200 brand, die de afschaffingssysteem hangen van de typefm200 brand. Dit soort producten heeft wijd regconized als beste substituut aan de halon reeks.

 

              Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.

 

Hoofdmarkten:

 

      Onze doelklanten zijn die mensen die brandbestrijdingsmateriaal over de hele wereld vereisen. Wij hebben snel de Aziatische en Afrikaanse markt tot dit jaar ontwikkeld. In de volgende jaren, zullen wij voor andere buitenlandse markten streven.

 

            Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.

 

 

      Wij zijn klaar voor uitdagingen, zo gelieve te aarzelen om geen onderzoek naar ons te verzenden!

Geschiedenis

 

    Co. van het de Brandmateriaal van Guangzhouxingjin, Ltd is een fabrikant dat zich op systeem van de de brandafschaffing van fm200 het automatische concentreert. onze fabriek wordt gevestigd in 2010, die met drie werkgevers wordt gedeeld die op dit gebied professioneel zijn. Volgens de ontwikkeling van zaken en ideologie van globalisering. wij zijn bereid om de deur te openen en de wereld te omhelzen. Dit is precies de bedoeling wij nu en de betekenis van onze ontwikkeling doen.

 

    Aangezien het als de slogan van ons bedrijf is, „belangrijke people-oriented technologie, innovatie en onbeperkt, kwaliteit eerst, klant eerst, de achtervolging van voortreffelijkheid“, vorderen wij voortdurend onder de begeleiding van het gestadig. 

 

    Wij hebben respectabele verkoopprestaties gecreeerd. natuurlijk, zou u weten het werkelijk het moeilijk werk aan stap voorwaarts is als u met dit gebied vertrouwd bent. Er zijn vele hindernissen voor onze manier om zich, zoals de mededeling van projecten en vervoer met hoge drukgas en goedkeuring vooruit te bewegen die op verschillende productienormen of andere binnenfactoren wordt gebaseerd. Zeker, kunnen deze situaties niet de verontschuldigingen worden om onze manier aan succes te belemmeren. toch geloven wij dat waar er zijn zal, daar is een manier.

 

    Op voorwaarde dat onze hoofdmarkt in China (vasteland) is, is er sterke economische basis van overzee ontwikkeling met oude exploratie en plaatsing van bedrijfsstrategie. volgens onze geschiedenis van ontwikkeling in vasteland, hebben wij voldoende capaciteit en ervaren om de zaken te vestigen en meer markten overzee te onderzoeken. ondertussen, weten wij dat de zaken niet alleen voor één dag of een korte tijd zijn. ondertussen, slechts kunnen de oude samenwerking en de zakelijke relatie onze eerlijkheid en diensten getuigen. wij hebben ons en nog uitbreidt onze markt in vasteland en lange tijd consoliderend het ontwikkeld. zo waarom niet pogen stellen wij de internationale markt en het verhaal samen van globale reis?

 

    

Dienst

    Co. van het de Brandmateriaal van Guangzhouxingjin, Ltd is een fabrikant wat zich op systeem van de de brandafschaffing van fm200 het automatische concentreren.

 

    Op dit gebied, kan het gehele project in drie delen worden verdeeld. Zij worden ontworpen van gehele systeem en verwerving van materiaal, toen installatie van het systeem. Soms, zal één persoon het ontwerpinstituut één regeling laten aanbieden. Dan zullen zij één juiste fabriek of verdeler of verkoper tot doel hebben om alle materiaal en toebehoren volgens de regeling te kopen. Tot slot zouden zij één team moeten vinden om installatie op te lossen. Dat is compliceert zeer project. Bovendien kon daar tot wat discrepantie tussen verschillende instituten of teams leiden.

 

    Eigenlijk, kunnen wij al dienst voor u totaal aanbieden, zelfs zijn wij hier enkel één fabriek. Omdat wij ons eigen ontwerpteam hebben. Zij hebben in dit opzicht rijke ervaring. In termen van het ontwerpen, kunnen zij altijd de prachtige dienst verlenen. Ondertussen, als u koopt keur onze ontwerpregeling goed en wil de orde van ons plaatsen, zal het voor ons zeer duidelijk en gemakkelijk zijn om het volgende werk voort te zetten. Wij zullen het gehele detail spoedig kennen. Omdat dat enkel communicatie hier tussen twee afdelingen is. Natuurlijk, na eind van het produceren, kunnen wij ons installatieteam direct schikken om het gehele installatiewerk te beëindigen als u ons wenst.

 

    Zo assembleren wij ontwerp en materiaal en installatie samen, dat het werk uiterst periode zullen versnellen en het werk efficiency zullen bevorderen en kosten zullen besparen.

 

    Hier zijn weinig dingen die moeten worden vermeld:

 

    Men is dat onze ontwerpdienst vrij is. Maar wij keuren geen bovenmatig of onbehoorlijk vereiste van klanten goed. Omdat dit onze vrije dienst is. Wij zouden onze kosten moeten overwegen en input zonder betekenis vermijden. De hoop u kan onze originele bedoeling begrijpen.

 

    Twee zijn dat wij geld voor installatie zullen laden. Hier zouden wij hen van twee aspecten moeten overwegen. Men is prijs van personeel, is andere het leven uitgave.

 

    Totaal sprekend, zullen wij ons beste proberen en zullen onze inspanning sparen om u de dienst het best aan te bieden. Dat is ons doel van zaken.

Ons Team

    Wij hebben allerlei hier teams in ons bedrijf volgens de structuur en de grondwet van onze onderneming. Ondertussen, kunnen onze teams verschillende karakters volgens verschillende het werk vereisten en taken zijn. In het algemeen kunnen wij één team zijn wanneer wij voor één zelfde project samenwerken.

 

    Hier hebben wij onze workshop. De arbeiders kunnen in diverse types volgens hun werkende niveaus en inhoud worden verdeeld. Aangezien u het weet bestaat ons systeem uit vele toebehoren. Zo er zijn vele teams, die zich in hun eigen werk specialiseren. Bijvoorbeeld, concentreert één groepsnadruk zich op cilinders, een andere bij het drijven van apparaten, enz. Eveneens, hebben wij ons bureau in dezelfde plaats samen met fabriek. Zo wij hebben hier ons van de verkoopteam of klantenservice team of ontwerpteam enz. Zodat, ons bedrijf volledig en uitstekend en gemakkelijk kan zijn om onze klanten op de steun van dergelijke teams te beantwoorden.

 

    Ook, zijn alle teams verenigen zich en werken-hard. Wij hebben één doel die beste kwaliteit en de dienst aan onze klanten aanbieden. Ondertussen, zijn onze teams volledig ervaren in dit gebied met betrekking tot fm200-systeem. In verband met geest van onze teams, kunnen wij u de vertrouwelijke dienst aanbieden. Elk detail, elke vraag, of elk vereiste, aangezien u onze handen nodig hebt, zullen wij dat zonder enige aarzeling doen. Dat is onze teams.

 

    De perfecte kwaliteit hangt bij de beste dienst af, maar de beste dienst vertrouwt harmonie op teams. Zo hier is uw enige keus. Omdat wij de achtergrond van machtsteams hebben.

  • Marrilyn

  • Tom

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in