China FM200 het Systeem van de brandafschaffing fabrikant

30L rood Hangend de Afschaffingssysteem van de Cilinderfm200 HFC227ea Brand voor Kleine Enige Streek

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: xingjin
Certificering: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 vastgesteld systeem
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Triplexgeval of document karton
Levertijd: 10-15 werkdagen na betaling of ontvangstbewijs van L/C
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, Creditcard
Levering vermogen: 1000 sets per maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Vullende druk: 1.6Mpa Het bespuiten tijd: ≤8s
Norm van onderzoek: GB25972-2010 Opslagdruk: 2.5MPa
Agent: Fm200 Maximum werkdruk: 4.2MPA
Hoog licht:

fire safe solutions

,

fire suppression systems

Productomschrijving

30L rood Hangend de Afschaffingssysteem van de Cilinderfm200 Brand voor Kleine Enige Streek

 

 

Parameter:

 

Nr. Specificaties Parameters
1. Capaciteit 8l, 10l, 16l, 20l, 30l
2. Vullende druk 1.6Mpa
3. Het bespuiten tijd ≤8s
4. Het werk temperatuur 0~50℃
5. Beginnende wijze Elektrobegin of handbegin


Beschrijving:

 

    Fm200 (htc-227ea) is een soort kleurloos en smaakloos en niet corrosief en elektriciteit-isolerend gas zonder residu en verontreiniging na het doven. En ODP van het is nul. Het is een vriendschappelijk-milieugas dat voor het doven moet worden gebruikt. Ook, wegens dergelijke eigenschap, kan het in een speciale plaats worden gebruikt waar de elektrobrand gemakkelijk gebeurt.

 

    Gecombineerd met het doven van apparaat en elektronische toebehoren, kan het gehele systeem aandrijven 

automatisch. Het kan de situatie van een beschermend gebied door detectors controleren en wanneer er een brand is, kan het het dovende apparaat door solenoïdeactuator automatisch beginnen. Zo kan het gehele systeem automatisering totaal bereiken. Daarom kan het vermijden dat er niemand zijn wie de brand opmerkt wanneer het gebeurt en ook bespaart het veel geld voor werkgelegenheid om het beschermende gebied te controleren.

 

Toepassingen:

 

    Elektronische computerzaal, een gegeven - verwerkingscentrum, telecommunicatiefaciliteiten, procesbeheersing, dure medische apparatuur, industrieel materiaal, bibliotheek, museum en kunstgalerie, schone ruimte, echovrije kamer, de faciliteiten van de noodsituatiemacht, brandbaar vloeibaar opslaggebied, enz.

 

    De plaats waar de brand gemakkelijk, als verven met spuitbusproductielijn, verouderen-elektromateriaal gebeurt, rollende machine, drukmachine, olieschakelaar, olie ondergedompelde transformator, smeltings doordringende tank, tank, grote generators, drogend materiaal, cementeert productionproces van verpulverde steenkool, en de de motorruimte van het schip, de ladingsgreep, enz.

 

Samenstellingen:

   

Het hangende de afschaffingsapparaat van de typefm200 brand kan in twee types worden verdeeld: men is het elektromagnetische type, is andere het op temperatuur-gebaseerde type.

 

Het elektromagnetische type die fm200-het apparaat van de brandafschaffing hangen bestaat uit een fm200-cilinder, een containerklep, solenoïdeactuator, een drukschakelaar, een roestvrij staalpijp, en een pijp.

 

Het temperature-controlled type die fm200-het systeem van de brandafschaffing hangen verkiest een eenheid van temperatuursensor in plaats van containerklep en solenoïdeklep.

                             

                           30L rood Hangend de Afschaffingssysteem van de Cilinderfm200 HFC227ea Brand voor Kleine Enige Streek

               

Concurrentievoordeel:

 

Hoewel het hangende de afschaffingssysteem van de typefm200 brand twee soorten systeem heeft, maar hun voordelen zijn hetzelfde als volgend:

 

1/ Wezenlijke overweging van weinig bescherming. Sommige gebieden, zoals serverruimten of elektrische ruimten of dergelijke zouden zeer klein zijn, die weinig brandblusagent vereisen. Dan, kan het hangende typesysteem zijn rol spelen.

 

2/ Weinig beroep van ruimte. Aangezien het beschermingsgebied zeer klein is, zodat misschien is er geen veel ruimte om andere machines of apparaten of voorwerpen te plaatsen. Dan, wordt het hangende type ontworpen met de kleine maar efficiënte functie van brandafschaffing en algemene dekking aan de gehele ruimte.

 

3/ Geschikt installatie en vervoer. Wegens relatief licht en klein cijfer, zelfs kan één persoon het houden en bevestigen op de bovenkant van plafond of muur. Maar bovendien, kan het temperature-controlled model meer dan één stuk in principe of geen praktijk worden geïnstalleerd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn