China FM200 het Systeem van de brandafschaffing fabrikant

De rode van het de Afschaffingssysteem van het Cilinderfm200 Gas Gemakkelijke en Geschikte Installatie

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: xingjin
Certificering: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set systeem
Prijs: negotiable
Verpakking Details: De doosgeval van het triplexgeval
Levertijd: 10-15 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, Creditcard
Levering vermogen: 300 sets per maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Vullende druk: 4.2MPA macht: DC24V/1.6A
Norm van onderzoek: GB25972-2010 Opslagdruk: 4.2MPA
Agent: Fm200 (htc-227ea of heptafluoropropane) Capaciteit van cilinder: 90L
Hoog licht:

fm 200 suppression system

,

firefighting equipments

Productomschrijving

Rode van de de Brandafschaffing van het Cilinderfm200 Gas het Systeem Gemakkelijke en Geschikte Installatie

 

 

Parameters:

 

Nr. specificatie Technische Parameter
1 Vullende druk 4.2Mpa
2 Schaal van Beschermend gebied voor één streek gebied: de maximum enig-streek is 800m2-volume: de maximum enig-streek is 3600m3
3 Het bespuiten tijd ≤10s
4 Vullende dichtheid ≤950kg/m3
5 macht DC24V/1.6A
6 Stikstofdruk van het Drijven van Apparaat 6.0±1.0Mpa (20℃)
7 Voorwaarde om ruimte voor container te reserveren temperatuur: -10~50℃, relatieve vochtigheid: ≤97%
8 maximum werkdruk 5.3Mpa
9 min werkdruk 4.2Mpa

 

 

Beschrijving:

 

    Fm200 (htc-227ea) is een soort kleurloos en smaakloos en niet corrosief en elektriciteit-isolerend gas zonder residu en verontreiniging na het doven. En ODP van het is nul. Het is een vriendschappelijk-milieugas dat voor het doven moet worden gebruikt. Ook, wegens dergelijke eigenschap, kan het in de speciale plaats worden gebruikt waar de elektrobrand gemakkelijk gebeurt.

 

    Gecombineerd met het doven van apparaat en elektronische toebehoren, kan het gehele systeem automatisch worden aangedreven. Het kan de situatie van beschermend gebied door detectors controleren en dan kan het het dovende apparaat door solenoïdeactuator automatisch ook beginnen. Zo kan het gehele systeem automatisering totaal bereiken. Daarom kan het vermijden dat er niemand zijn wie de brand opmerkt wanneer het gebeurt en het bespaart ook veel geld voor werkgelegenheid om het beschermende gebied te controleren.

 

    Het beheer van Veelvoudige streken is ook in de veilige controle van het gehele systeem. Wij kunnen één systeem gebruiken om veelvoudige streken door selectieve kleppen te beschermen. Het kan het gehele systeemalternatief laten strevend naar verschillende beschermende streek. De agent kan in waar worden gelost de brand gebeurt. Het zal zeer efficiënt zijn om brand in korte tijd te doven. Één ding dat moet vermelden, is dat een kleine ruimte zou moeten bereid zijn om als bergruimte voor het gehele systeem te zijn.

 

 

Toepassingen:

 

    Elektronische computerzaal, een gegeven - verwerkingscentrum, telecommunicatiefaciliteiten, procesbeheersing, dure medische apparatuur, industrieel materiaal, bibliotheek, museum en kunstgalerie, schone ruimte, echovrije kamer, de faciliteiten van de noodsituatiemacht, brandbaar vloeibaar opslaggebied, enz.

 

    De plaats waar de brand gemakkelijk, als verven met spuitbusproductielijn, verouderen-elektromateriaal, rollende machine, drukmachine, olieschakelaar, olie ondergedompelde transformator, smeltings doordringende tank, tank, grote generators, drogend materiaal, het proces van de cementproductie van verpulverde steenkool, en de de motorruimte van het schip, de ladingsgreep, enz. gebeurt.

 

 

Samenstellingen:

   

   Het apparaat van de de brandafschaffing van het pijpnetwerk fm200 is samengesteld uit de volgende componenten: fm200 agent, fm200-cilinders, containerkleppen, flexibele slangen, de vloeibare kleppen van de stroomcontrole, een reeks van verzamelleiding, een een veiligheidsklep, een drukschakelaar, stikstof een drijfapparaat, een drijfapparatenkader, pijp van de gascontrole, de controlekleppen van de gasstroom (het hangt) af, selectieve kleppen (het hangt) af, een paar ellebogen en flenzen, pijpen.

   

    Als één vastgesteld apparaat veelvoudige beschermde gebieden moet beschermen, is zijn samenstelling zoals hierboven. Nochtans, als één vastgesteld systeem enkel aan beschermd enig beschermd gebied vereist, zouden de de controleklep van de gasstroom en de selectieve klep van zijn samenstelling moeten worden van de hand gedaan.

 

                                   De rode van het de Afschaffingssysteem van het Cilinderfm200 Gas Gemakkelijke en Geschikte Installatie

 

 

Voordelen:

 

   Elk systeem van de brandafschaffing heeft zijn sterke kanten. hier gaat licht op het het type fm200 van pijpnetwerk werpen systeem van de brandafschaffing.

   

   Sterke kanten:

 

1/ Flexibele toepassing in beschermingsgebieden. Als zijn structuur en assemblage van andere nuttige componenten, kan het één zeer groot beschermingsgebied met de combinatie veelvoudige opslagcilinders concentreren. Zijn dekking kan ook zeer klein met het systeem van één enkele cilinder zijn.

 

2/ Het efficiënte bespuiten van gas. Één reeks van het systeem van het pijpnetwerk kan de lossing voor grote streken in een korte tijd met behulp van de plaatsing van de pijpleiding gemiddeld maken.

 

3/ Gecombineerd distributiesysteem. Het distinctiefste en flexibele voordeel van dit systeem is gecombineerd distributiesysteem, dat veelvoudige ruimten in één district of de bouw maar met verschillende afmetingen of op verschillende vloer zal combineren. Ondertussen die, kan het de kosten drukken op origineel door de minst en het veilige gebruik van brandblusgas worden gebaseerd. Wegens de goedkeuring van selectieve kleppen die het brandblusgas in de ruimte op brand kunnen leiden, zodat zou het vrij slimmer zijn om elke ruimte te controleren om een ongeval te vermijden. Het is waardig om te vermelden dat de gecombineerde ruimten hoogstens 8 overeenkomstig onze norm zouden moeten zijn.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn