China FM200 het Systeem van de brandafschaffing fabrikant

Drie Geactiveerde van het de Afschaffingssysteem van de Wijze hfc-227ea Brand het Type van de Pijpnetwerk OEM

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Xingjin
Certificering: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: nigotiable
Verpakking Details: triplex buitenvakje met bellenzak of document
Levertijd: 10-15 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 300 sets per maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Capaciteit: 70l, 100, 120l, 150l, 180l Agent: Fm200
kleur: rood Het vullen prussure: 4.2MPA
Hoog licht:

fm 200 system

,

fm 200 fire fighting system

Productomschrijving

Drie het Geactiveerde van het de afschaffingssysteem van de Wijze hfc-227ea brand type van de pijpnetwerk met OEM

 

 

Beschrijving

 

Hfc-227ea, heptafluoropropane, is een soort schone die agent in de brandbestrijdingsindustrie wordt gebruikt. Hoewel agentenco2 en de halo wijd over de hele wereld worden gebruikt, houden de mensen vindend in plaats daarvan andere agenten aan hen omdat zij het milieu in gevaar brengen. Aldus, komt fm200 geleidelijk aan in de ogen van mensen.

 

Hfc-227ea het systeem van de brandafschaffing nu wordt beschouwd als juist goed substituut voor de reeks van Co2 en halon, maar er doet nog zich nog altijd voor een probleem geen dat hfc-227ea voor die open gebieden, maar enkel voor bezette ruimten past. Deze beperking is toe te schrijven aan de manier hoe het systeem de brand doofde. Fm200 gebruikt het systeem van de brandafschaffing de gehele overstromende manier om de brand te doven zodat is het niet geschikt voor een open gebied.

 

 

Toepassing

 

Zoals boven vermeldingen, fm200-het systeem slechts pasvormen van de brandafschaffing voor bezette plaatsen, is volgend vermeld voor verwijzing.

 

1/ Medisch high-tech

2/ Robotachtig materiaal

3/ Telecommunicatiecentra

4/ Textiel productie

5/ Verslagen en gegevensarchieven

6/ Elektrisch nutsfaciliteiten

7/ Het testen/weergavemateriaal

8/ Media opslag

9/ Chemische laboratoria

10/ Militaire voertuigen

 

 

Parameter

 

 

Nr. Specificaties Parameters
    4.2Mpa 5.6Mpa
1. Capaciteit 70l, 100l, 120l, 150l, 180l 90l, 120l
2. Vullende druk 4.2Mpa 5.6Mpa
3. Vullende dichtheid ≤950kg/m ³ ≤1080kg/m ³
4. Lossingstijd ≤10s ≤10s
5. Macht DC24V/1.6A DC24V/1.6A
6. Stikstof drijfapparaat 6.0±1.0Mpa 6.0±1.0Mpa
7. Opslagomgeving

Temperatuur: - 10~50℃

Relatieve vochtigheid: ≤97%

Temperatuur: - 10~50℃

Relatieve vochtigheid: ≤97%

8. aandeel ≤800m ² ≤800m ²
9. volume ≤3600m ³ ≤3600m ³

 

 

Component

 

Fm200 bestaat het systeem van de brandafschaffing uit twee delen, is één brandblusapparatendeel en andere is elektroelementendeel. Omdat er een speciaal deel slechts voor het spreken van de elektroelementen is, gaat niet zo hier het duidelijk maken. De follow-up spreekt over het brandblusapparaat.

 

Het apparaat van de de brandafschaffing van het pijpnetwerk fm200 is samengesteld uit de volgende componenten: fm200 agent, fm200-cilinders, containerkleppen, flexibele slangen, de vloeibare kleppen van de stroomcontrole, een reeks van verzamelleiding, een een veiligheidsklep, een drukschakelaar, stikstof een drijfapparaat, een drijfapparatenkader, pijp van de gascontrole, de controlekleppen van de gasstroom (het hangt) af, selectieve kleppen (het hangt) af, een paar ellebogen en flenzen, pijpen. Als één vastgesteld apparaat veelvoudige beschermde gebieden moet beschermen, is zijn samenstelling zoals hierboven. Nochtans, als één vastgesteld systeem enkel aan beschermd enig beschermd gebied vereist, zouden de de controleklep van de gasstroom en de selectieve klep van zijn samenstelling moeten worden van de hand gedaan.

Drie Geactiveerde van het de Afschaffingssysteem van de Wijze hfc-227ea Brand het Type van de Pijpnetwerk OEM

 

 

Voordelen

 

Er zijn heel wat sterke kanten van dit systeem, en gaat hier een samenvatting voor al klant hebben.

Sterke kanten:

 

1/ Flexibele toepassing in beschermingsgebieden. Als zijn structuur en assemblage van andere nuttige componenten, kan het één zeer groot beschermingsgebied met de combinatie veelvoudige opslagcilinders concentreren. Zijn dekking kan ook zeer klein met het systeem van één enkele cilinder zijn.

 

2/ Het efficiënte bespuiten van gas. Één reeks van het systeem van het pijpnetwerk kan de lossing voor grote streken gemiddeld maken in minder dan 10 seconden met behulp van de plaatsing van de pijpleiding.

 

3/ Gecombineerd distributiesysteem. Het distinctiefste en flexibele voordeel van dit systeem is gecombineerd distributiesysteem, dat veelvoudige ruimten in één district of de bouw zal combineren, en die ruimten zijn met verschillende afmetingen of op verschillende vloeren. Ondertussen, kan het helpen besparend die geld op origineel door de minst en het veilige gebruik van brandblusgas wordt gebaseerd. Wegens de manier dat het systeem selectieve kleppen goedkeurt om het fm200-gas in de ruimte op brand te leiden, een slimmere manier om een ongeval te vermijden is de situatie van elke ruimte te controleren. Ten slotte, moet één ding worden opgemerkt dat de gecombineerde ruimten minder dan acht met inbegrip van acht overeenkomstig onze norm zouden moeten zijn.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn