China FM200 het Systeem van de brandafschaffing fabrikant

Het schone Zaal hfc-227Ea Dovende Materiaal van de SysteemBrandveiligheid

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: xingjin
Certificering: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set systeem
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Triplexgeval of doosgeval
Levertijd: 10-15 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, Creditcard
Levering vermogen: 300 sets per maand

Gedetailleerde informatie

Opslagdruk: 5.6Mpa Maximum werkdruk: 8.0Mpa
BEDRIJFSTEMPERATUUR: -10~50℃ Patroon van het doven: Ingesloten overstroming
Agent: Fm200 (htc-227ea of heptafluoropropane) Type: pijpleiding

Productomschrijving

Het schone Zaal hfc-227Ea Dovende Materiaal van de SysteemBrandveiligheid

 

 

Parameter:

 

Nr. specificatie Technische Parameter
1 Vullende druk 5.6Mpa
2 Schaal van Beschermend gebied voor één streek gebied: de maximum enig-streek is 800m volume ²: de maximum enig-streek is 3600m ³
3 Het bespuiten tijd ≤10s
4 Vullende dichtheid ≤1080kg/m3
5 macht DC24V/1.6A
6 Stikstofdruk van het Drijven van Apparaat 6.0±1.0Mpa (20℃)
7 Voorwaarde om ruimte voor container te reserveren temperatuur: -10~50℃, relatieve vochtigheid: ≤97%
8 maximum werkdruk 8.0Mpa
9 min werkdruk 4.6Mpa

 

Beschrijving:

 

    Fm200 (htc-227ea) is een soort kleurloos en smaakloos en niet corrosief en elektriciteit-isolerend gas zonder residu en verontreiniging na het doven. En ODP van het is nul. Het is een vriendschappelijk-milieugas dat voor het doven moet worden gebruikt. Ook, wegens dergelijke eigenschap, kan het in speciale plaats worden gebruikt waar de elektrobrand gemakkelijk is te gebeuren.

 

    Gecombineerd met het doven van apparaat en elektronische toebehoren, kan het gehele systeem automatisch worden aangedreven. Het kan de situatie van beschermend gebied door detectors controleren en dan kan het het dovende apparaat door solenoïdeactuator automatisch ook beginnen. Zo kan het gehele systeem automatisering totaal bereiken. Daarom kan het vermijden dat er niemand zijn die de brand opmerken wanneer het gebeurt en het bespaart ook veel geld voor werkgelegenheid om het beschermende gebied te controleren.

 

    Het beheer van Veelvoudige streken is ook in de veilige controle van het gehele systeem. Wij kunnen één systeem gebruiken om veelvoudige streken door selectieve kleppen te beschermen. Het kan het gehele systeemalternatief laten strevend naar verschillende beschermende streek. De agent kan in waar worden gelost de brand gebeurt. Het zal zeer efficiënt zijn om brand in korte tijd te doven. Één ding dat moet vermelden, is dat een kleine ruimte zou moeten zijn voorbereidingen treft om als bergruimte voor het gehele systeem te zijn.

 

Toepassingen:

 

    Elektronische computerzaal, een gegeven - verwerkingscentrum, telecommunicatiefaciliteiten, procesbeheersing, dure medische apparatuur, industrieel materiaal, museum en kunstgalerie, schone ruimte, echovrije kamer, de faciliteiten van de noodsituatiemacht, brandbaar vloeibaar opslaggebied, enz.

 

    De plaats waar de brand gemakkelijk om, als verven met spuitbusproductielijn is te gebeuren, verouderen-elektromateriaal, rollende machine, drukmachine, olieschakelaar, olie ondergedompelde transformator, smeltings doordringende tank, tank, grote generators, drogend materiaal, het proces van de cementproductie van verpulverde steenkool, en de de motorruimte van het schip, de ladingsgreep, enz.

 

Samenstellingen:

 

    1. Mechanische gedeelten: cilinder met containerklep, kader voor cilindergroep, drijfcilinder, kader voor het drijven van apparaat, hoge drukslang enz. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het opslaan van fm200-agent

    2. Elektrodelen: rookdetector, hittedetector, klok enz.

    3. Pijpmontage: buis, schakelaar, elleboog, flens enz.

 

 

                    Het schone Zaal hfc-227Ea Dovende Materiaal van de SysteemBrandveiligheid

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn