China FM200 het Systeem van de brandafschaffing fabrikant

Het industriële van het de Afschaffingssysteem van de Materiaalhfc227ea Brand Dubbele Kabinet 100L

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: xingjin
Certificering: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set systeem
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Triplexgeval, Document karton
Levertijd: 10-15 werkdagen na betaling of ontvangstbewijs van L/C
Betalingscondities: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Creditcard, Debetkaart
Levering vermogen: 3.00 reeks per maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

model van kabinet: Dubbel Kabinet volume van cilinder: 100 L
Afmeting (mm): 550*450*1650 Patroon van het doven: Ingesloten overstroming
Agent: htc-227ea Aandrijving: Automatisch of Hand
Hoog licht:

fm 200 fire system

,

fm 200 fire extinguisher

Productomschrijving

Het industriële van het de Afschaffingssysteem van de Materiaalhfc227ea Brand Dubbele Kabinet 100L

 

 

Parameter:

 

Nr. Specificatie Technische Parameter
1 Vullende druk 2.5Mpa
2 Hulpdruk 5.0±0.225Mpa
3 Het bespuiten tijd ≤10s
4 Het werk temperatuur 0~50℃
5 Macht DC24V/1.6A
6 Maximum werkdruk 4.2Mpa

 

 

Beschrijving:

 

    Fm200 (hfc-227ea) is een soort kleurloos en smaakloos en niet corrosief en elektriciteit-isolerend gas zonder residu en verontreiniging na het doven. En ODP van het is nul. Het is een vriendschappelijk-milieugas dat voor het doven moet worden gebruikt. Ook, wegens dergelijke eigenschap, kan het in speciale plaats worden gebruikt waar de elektrobrand gemakkelijk is te gebeuren.

 

    Gecombineerd met het doven van apparaat en elektronische toebehoren, kan het gehele systeem automatisch worden aangedreven. Het kan de situatie van beschermend gebied door detectors controleren en dan kan het het dovende apparaat door solenoïdeactuator automatisch ook beginnen. Zo kan het gehele systeem automatisering totaal bereiken. Daarom kan het vermijden dat er niemand zijn die de brand opmerken wanneer het gebeurt en ook bespaart het veel geld voor werkgelegenheid om het beschermende gebied te controleren.

 

 

Toepassingen:

 

    Elektronische computerzaal, een gegeven - verwerkingscentrum, telecommunicatiefaciliteiten, procesbeheersing, dure medische apparatuur, industrieel materiaal, bibliotheek, museum en kunstgalerie, schone ruimte, echovrije kamer, de faciliteiten van de noodsituatiemacht, brandbaar vloeibaar opslaggebied, enz.

 

    De plaats waar de brand gemakkelijk om, als verven met spuitbusproductielijn is te gebeuren, verouderen-elektromateriaal, rollende machine, drukmachine, olieschakelaar, olie ondergedompelde transformator, smeltings doordringende tank, tank, grote generators, drogend materiaal, het proces van de cementproductie van verpulverde steenkool, en de de motorruimte van het schip, de ladingsgreep, enz.

 

 

Concurrentievoordeel:

 

    In termen van beschrijving van agent, is één van zijn bekwame voordelen dat het voor allerlei klassenbranden behalve metaalbrand kan worden gebruikt. En het is schone agent. Er zijn geen residu en verontreiniging na het doven.

 

    Een ander één is dat het dovende systeem van fm200 voor kritiek activa of apparaat speciaal is. Het zal geen schade voor uw bezit hebben. Vrij, is het goedkoop en efficiënt om als systeem van de brandafschaffing worden gekozen.

 

    Het is zeer efficiënt voor u om uw bezit te beschermen. Aangezien het een systeem is, omvat het dovend apparaat om brand in korte tijd, speciaal te doven, korter dan 10 tweede. Het betekent al agent in zo korte tijd zal worden gelost. Dan zal het globaal overstromen. Bovendien heeft het time-delay mechanisme. Het is minuut rond 2. Het betekent wanneer de brand gebeurt, daar genoeg tijd verlaten is om mensen van gevaarlijke plaats te evacueren.

 

    Verschillend van door buizen geleid netwerktype van systeem van de de brandafschaffing van fm200 het automatische, zal het eenvoudig zijn te installeren. Omdat er geen pijpleidingsinstallatie is. Als uw beschermende streek vrij klein is en er geen veelvoudige streken meer dan drie zijn, zal het veel geld dan de eerstgenoemden besparen.

 

 

Compisitions:

 

    Het kabinetstype fm200 systeem van de brandafschaffing wordt gevormd door:

1/ fm200 cylidner met fm200-brandagent

2/ containerklep

3/ flexibele slang

4/ solenoïdeactuator

5/ pijp

6/ kabinet

 

Het industriële van het de Afschaffingssysteem van de Materiaalhfc227ea Brand Dubbele Kabinet 100L

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn