China FM200 het Systeem van de brandafschaffing fabrikant

8L het elektrische Automatische die Brandblusapparaat van Fm200 Door Temperatuur wordt gecontroleerd

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: xingjin
Certificering: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 30 reeks
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Triplexgeval, Document karton
Levertijd: 10-15 werkdagen na betaling of ontvangstbewijs van L/C
Betalingscondities: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Krediet Crad, Debetkaart
Levering vermogen: 1000 reeks per maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Gewicht: 5 KG Agent: Fm200
Diameter van: 150 mm Hoogte: 360mm
Deel: 8L Brutogewicht: 13 KG
Hoog licht:

auto fire extinguisher

,

automatic fire extinguisher ball

Productomschrijving

8L het elektrische Automatische die Brandblusapparaat van Fm200 Door Temperatuur wordt gecontroleerd

 

 

Parameter:

 

Nr. Specificatie Technische Parameter
1 Vullende druk 1.6Mpa
2 Het bespuiten tijd ≤8s
3 Het werk temperatuur 0~50℃
4 Beginnende wijze Elektrobegin of handbegin

 

 

Beschrijving:

 

    8l het automatische die Brandblusapparaat door Temperatuur wordt gecontroleerd wordt gevuld met fm200-agent. Het is een soort kleurloos en smaakloos en niet corrosief en elektriciteit-isolerend gas zonder residu en verontreiniging na het doven.

 

    Door weinig glazen buis en samentrekkingsprincipe, kan het automatisch brandblusapparaat zonder enige handmanipulatie zijn.

 

 

Pakketten:

 

    Wij pakken eerst gewoonlijk producten met polyfoam in en tweede de houten gevallen, als de klanten vereisen of het product, om veiligheidsreden te groot is, zullen wij een pallet voor de verdere bescherming hebben.

8L het elektrische Automatische die Brandblusapparaat van Fm200 Door Temperatuur wordt gecontroleerd

 

 

Toepassingen:

 

    De plaats waar de brand gemakkelijk om, als verven met spuitbusproductielijn is te gebeuren, verouderen-elektromateriaal, rollende machine, drukmachine, olieschakelaar, olie ondergedompelde transformator, smeltings doordringende tank, tank, grote generators, drogend materiaal, het proces van de cementproductie van verpulverde steenkool, en de de motorruimte van het schip, de ladingsgreep, enz.

 

 

Samenstellingen:

 

    8l het automatische die Brandblusapparaat door Temperatuur wordt gecontroleerd vergt meer toebehoren niet om uit systeem te bestaan. Het dovende apparaat kan alleen brand automatisch doven. Zo dooft de samenstelling van dit enkel apparaat, enkel één deel. Het is één soort speciaal systeem of brandblusapparaat.

 

    Hier vastgemaakt hieronder wordt de volledige samenstelling van geheel systeem,

8L het elektrische Automatische die Brandblusapparaat van Fm200 Door Temperatuur wordt gecontroleerd

 

 

Voordelen:

 

Hoewel het hangende de afschaffingssysteem van de typefm200 brand twee soorten systeem heeft, maar hun voordelen zijn hetzelfde als volgend:

 

1/ Wezenlijke overweging van weinig bescherming. Sommige gebieden, zoals serverruimten of elektrische ruimten of dergelijke zouden zeer klein zijn, die weinig brandblusagent vereisen. Dan, kan het hangende typesysteem zijn rol spelen.

 

2/ Weinig beroep van ruimte. Aangezien het beschermingsgebied zeer klein is, zodat misschien is er geen veel ruimte om andere machines of apparaten of voorwerpen te plaatsen. Dan, wordt het hangende type ontworpen met de kleine maar efficiënte functie van brandafschaffing en algemene dekking aan de gehele ruimte.

 

3/ Geschikt installatie en vervoer. Wegens relatief licht en klein cijfer, zelfs kan één persoon het houden en bevestigen op de bovenkant van plafond of muur. Maar bovendien, kan het temperature-controlled model meer dan één stuk in principe of geen praktijk worden geïnstalleerd.

 

                                            

Het werk principe:

 

Elektromagnetisch type:

 

    Wanneer een brand in het beschermde gebied gebeurt, kan een rookdetector de rook ontdekken en signaal naar het controlebord verzenden. Na het ontvangen van het signaal, activeert het controlebord alarmklok om mensen mee te delen dat zij snel uit van het beschermde gebied zouden moeten lopen als het beschermde gebied een soort bureau is, of om gebruikers te vertellen dat het beschermde gebied een brand heeft gekregen, zouden zij voor een controle en een nieuwe vulling moeten gaan. Na het controlebord die signaal van zowel rook als hittedetector ontvangen, zal het het brandblussysteem en de nevels van de brandagent uit binnen 8s activeren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn