China FM200 het Systeem van de brandafschaffing fabrikant

Het automatische Brandblusapparaat van Fm200 Met CMA/CNAS-Certificatie

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: xingjin
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 30 reeks
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Triplexgeval, Document karton
Levertijd: 10-15 werkdagen na betaling of ontvangstbewijs van L/C
Betalingscondities: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Krediet Crad, Debetkaart
Levering vermogen: 1000 reeks per maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Nettogewicht: 20 KG Capaciteit van agent: 38KG
Streekbeheer: Single Patroon van het doven: Ingesloten overstroming
Beginnende Wijze: Automatische Volume van tank: 40L

Productomschrijving

Het automatische Brandblusapparaat van Fm200 Met CMA/CNAS-Certificatie

 

 

Parameter:

 

Nr. Specificatie Technische Parameter
1 Vullende druk 1.6Mpa
2 Het bespuiten tijd ≤8s
3 Het werk temperatuur 0~50℃
4 Beginnende wijze Elektrobegin

 

 

Beschrijving:

 

    Het automatische BrandbestrijdingsdieApparaat in 40l-Container wordt opgeslagen wordt gevuld met fm200-agent. Het is een soort kleurloos en smaakloos en niet corrosief en elektriciteit-isolerend gas.

 

    Het wordt gebruikt in elektronische computerzaal, een gegeven - verwerkingscentrum, telecommunicatiefaciliteiten, procesbeheersing, dure medische apparatuur, industrieel materiaal, bibliotheek, museum en kunstgalerie, schone ruimte, de faciliteiten van de noodsituatiemacht, brandbaar vloeibaar opslaggebied, enz.

 

    _FM200 kunnen doven uit brand efficiënt in 10s zonder ver*laten enig residu, zodat de gebruiker niet nodig hebben meer geld en tijd te om schoonmakenen uw plaats nadat het de fm200brandsysteem activeren. De sterproducten van ons bedrijf is het systeem van de de brandafschaffing van het pijpnetwerk fm200, kabinetstype fm200 het systeem van de brandafschaffing en hangend de afschaffingssysteem van de typefm200 brand.

 

 

Samenstellingen:

   

    Het hangende de afschaffingsapparaat van de typefm200 brand kan in twee types worden verdeeld: men is het elektromagnetische type, is andere het temperature-controlled type.

   

    Het elektromagnetische type dat fm200-het apparaat van de brandafschaffing hangt bestaat uit een fm200-cilinder, een containerklep, solenoïdeactuator, een drukschakelaar, een roestvrij staalpijp, en een pijp.

Het temperature-controlled type dat fm200-het systeem van de brandafschaffing hangt verkiest een eenheid van temperatuursensor in plaats van containerklep en solenoïdeklep.

                                        Het automatische Brandblusapparaat van Fm200 Met CMA/CNAS-Certificatie

 

 

Voordelen:

 

Hoewel het hangende de afschaffingssysteem van de typefm200 brand twee soorten systeem heeft, maar hun voordelen zijn hetzelfde als volgend:

 

1/ Wezenlijke overweging van weinig bescherming. Sommige gebieden, zoals serverruimten of elektrische ruimten of dergelijke zouden zeer klein zijn, die weinig brandblusagent vereisen. Dan, kan het hangende typesysteem zijn rol spelen.

 

2/ Weinig beroep van ruimte. Aangezien het beschermingsgebied zeer klein is, zodat misschien is er geen veel ruimte om andere machines of apparaten of voorwerpen te plaatsen. Dan, wordt het hangende type ontworpen met de kleine maar efficiënte functie van brandafschaffing en algemene dekking aan de gehele ruimte.

 

3/ Geschikt installatie en vervoer. Wegens relatief licht en klein cijfer, zelfs kan één persoon het houden en bevestigen op de bovenkant van plafond of muur. Maar bovendien, kan het temperature-controlled model meer dan één stuk in principe of geen praktijk worden geïnstalleerd.

 

 

Aandacht:

 

    Als er om het even welk probleem is, stellen wij voor dat de gebruiker niet het zelf zou moeten bevestigen omdat een niet professionele reparatie dingen kan maken slechter worden dan voordien. De gebruikers zouden onze professionele reparatie moeten vragen en wachten.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn