China FM200 het Systeem van de brandafschaffing fabrikant

Indirect of Direct de Afschaffingssysteem van de Type Standaardfm200 Brand voor Materiaalkabinet

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: xingjin
Certificering: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 sets
Prijs: negotiable
Verpakking Details: TRIPLEX GEVAL
Levertijd: 10-15 werkdagen na betaling of ontvangstbewijs van L/C
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, Creditcard
Levering vermogen: 200 sets per week
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Maximum lengte van het ontdekken van buis: 25m Capaciteit: 42kg
Aandrijving: Automatische Patroon van het doven: Ingesloten overstroming
Toepassing: Serverkabinet
Hoog licht:

fire detection tubing

,

fire extinguisher tube

Productomschrijving

De indirecte of Directe Typenorm kwalificeert Fm200-het Systeem van de Brandafschaffing voor Materiaalkabinet

 

 

Beschrijving

 

Fm200 is het de afschaffingssysteem van het brandspoor een soort het gemakkelijke en hoogst betrouwbare systeem van de brandafschaffing. Dit systeem is een klein beetje verschillend van andere fm200-systemen van de brandafschaffing omdat het die elektroelementen niet vergt om het te helpen een volledig systeem zijn.

 

Er is een waarschuwingsapparaat, de waarvan functie aan de elektroelementen, op de bovenkant van het de afschaffingssysteem van het brandspoor gelijk is. Geen kwestie het directe type of het indirecte type, de samenstellingen is hetzelfde behalve het het ontdekken buisdeel. Voor het directe type, is er slechts één zachte pijp maar speelt twee rollen die de de het ontdekken buis en lossing door buizen leiden. Voor het indirecte type, zijn er één ontdekkend zachte pijp en één taaie pijp voor het lossen van agent.

 

 

Componenten

 

De directe typebrand die de afschaffingssysteem ontdekken van de buisbrand is bestaat uit een cilinder, een hoogstens 25m lange brand ontdekkend buis, een containerklep en twee soorten agenten-- Co2 en fm200.

 

De indirecte typebrand die de afschaffingssysteem ontdekken van de buisbrand heeft dezelfde componenten zoals het directe type behalve een toegevoegde versiebuis. In dit systeem, wordt de brand die buis ontdekken gebruikt voor enkel het ontdekken van functie, zodat vergt het een versiebuis samen, echter, voor het directe type, kan de brand die buis ontdekken voor zowel het ontdekken als het bevrijden worden gebruikt.

 

 

Parameter

 

Nr. Type van Apparaat Directe Typebrand die het Apparaat van de de Brandafschaffing van Buisco2 ontdekken Indirecte Typebrand die het Apparaat van de de Brandafschaffing van Buisco2 ontdekken Directe Typebrand die de Afschaffingsapparaat ontdekken van de Buisfm200 Brand
1 Opslagdruk (20℃) 5.17Mpa 5.17Mpa 2.5Mpa
2 Max. Werkdruk 12.1Mpa 12.1Mpa 4.2Mpa
3 Min. Agent Nodig voor een Eenheid 2.5kg/m3 1.5kg/m3 0.7kg/m3
4 Max. Lengte van Brandbuis 25m 25m 20m
5 Max. Lengte van Versiebuis -- 12m --
6 Max. Vullende Verhouding 0.6kg/L 0.6kg/L 1.12kg/L
 
 
Voordelen
 

De brand die de afschaffingsapparaat ontdekken van de buisbrand heeft de volgende voordelen:

 

1/ Geschikt installatie en vervoer. Omdat dit systeem brandbestrijding en alarm functie samen, en geen behoeften combineert om elektroelementen en pijpmontage aan te passen, zodat na het bevestigen van de cilinder op een plaats, bevestigt al te doen linkerzijde de het ontdekken buis rond een potentiële bron van brand.

 

2/ Niet-elektrische beginwijze. Het vergt niet de bevoegdheid om het systeem te activeren. Het het werkprincipe van dit systeem gebruikt zijn eigen opslagdruk in plaats van zich het baseren op het buitenkracht activeren. Wanneer de het ontdekken buis door de brand wordt gebroken, zal de agent lossen.

 

3/ Weinig beroep van ruimte. Dit systeem is geschikt om een systeem, zoals telecommunicatiesysteem, eerder dan een beschermd gebied te beschermen. De cilinder bevestigt op het buitenkabinet, en zal vele plaatsen niet bezetten.

 

 

Werkprocedure

 

Indirect type: de brand brandt de het ontdekken buis → het waarschuwingssysteem sommige lawaai maakt om de aandacht → aan te trekken van mensen de containerklep opent en de agent gaat uit door de lossingspijp wegens de nevels van de de veranderings→ agent van de druk en dooft de brand.

 

Direct type: de brand brandt de het ontdekken buis → de ringen van het waarschuwingssysteem en de brandagent gaat door de het ontdekken buis → bereikt de plaats die op brand is en uit bespuit om de brand te doven.

      Indirect of Direct de Afschaffingssysteem van de Type Standaardfm200 Brand voor Materiaalkabinet

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn