China FM200 het Systeem van de brandafschaffing fabrikant

3Kg het Brandblusapparaatbuis van Fm200 Met GB25972-2010-Norm

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: xingjin
Certificering: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 sets
Prijs: negotiation
Verpakking Details: TRIPLEX GEVAL
Levertijd: 10-15 werkdagen na betaling of ontvangstbewijs van L/C
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, Creditcard
Levering vermogen: 200 sets per week
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Opslagdruk: 2.5MPa Capaciteit van agent: 3kg fm200
Streekbeheer: Single Patroon van het doven: Ingesloten overstroming
Norm van onderzoek: GB25972-2010 Maximum lengte van het ontdekken van buis: 20 m

Productomschrijving

het Brandblusapparaatbuis van 3Kg Fm200 Met GB25972-2010-Norm

 

Parameter:

Nr. Specificatie Technische parameter
1 Type Fm200 direct type
2 model Wz-q/t-qz3-XJ60
3 Werkdruk 2.5Mpa
4 Maximum werkdruk 4.2Mpa
5 Het werk temperatuur 0-50℃
6 Dichtheid van eenheidsvolume 0.7kg/m3
7 Maximum lengte van het ontdekken van buis 20m
8 Hoeveelheid van agent 3kg

 

Beschrijving:

 

    De directe Typebrand die Brandblusapparaat met 3kg-Agent ontdekken wordt gevuld met fm200-agent. Het is een soort kleurloos en smaakloos en niet corrosief en elektriciteit-isolerend gas zonder residu en verontreiniging na het doven. En ODP van het is nul. Het is een vriendschappelijk-milieugas dat voor het doven moet worden gebruikt. Ook, wegens dergelijke eigenschap, kan het in speciale plaats worden gebruikt waar de elektrobrand gemakkelijk is te gebeuren.

 

    Door lange het ontdekken buis met binnen gas en druk, kan het een automatisch brandblusapparaat zonder enige handmanipulatie zijn.

 

Toepassingen:

 

    Elektrische centrales, mededelingen, het uitzenden, petrochemische stof, spoorweg ANS zo op systeem.

 

              3Kg het Brandblusapparaatbuis van Fm200 Met GB25972-2010-Norm

 

 

Het werk principe:

 

    Wegens het zachte kenmerk, kan de brand die buis ontdekken op om het even welke plaatsen worden bevestigd dat de brand gemakkelijk gebeurt. Aldus wanneer er een brand in het kabinet is, kan de brand die buis ontdekken snel door de brand worden gebroken. Na de brand die gebroken buis ontdekken, verandert de luchtdruk en de brandagent komt uit aan het gebroken gat voor uit het bespuiten om de brand te doven. Tegelijkertijd, de kleine alarmklok op het hoogste deel van de brandblusapparaatringen om gebruikers te vertellen dat er een brand en gelieve controleert het is en het systeem opnieuw te vullen.

 

 

Componenten:

 

    Dit dovende apparaat vergt geen elektroelementen en pijpmontage om uit een systeem te bestaan. Het kan een systeem van de brandafschaffing zelf zijn.

 

    De directe typebrand die de afschaffingssysteem ontdekken van de buisbrand is bestaat uit een cilinder, een hoogstens 25m lange brand ontdekkend buis, een containerklep en twee soorten agenten-- Co2 en fm200.

 

    De indirecte typebrand die de afschaffingssysteem ontdekken van de buisbrand heeft dezelfde componenten zoals het directe type behalve een toegevoegde versiebuis. In dit systeem, wordt de brand die buis ontdekken gebruikt voor enkel het ontdekken van functie, zodat vergt het een versiebuis samen, echter, voor het directe type, kan de brand die buis ontdekken voor zowel het ontdekken als het bevrijden worden gebruikt.

 

 

Voordelen:

 

1/Non-elektrische beginwijze. Het vergt niet de bevoegdheid om het systeem te activeren. Het het werkprincipe van dit systeem gebruikt zijn eigen opslagdruk in plaats van zich het baseren op het buitenkracht activeren. Wanneer de het ontdekken buis door de brand wordt gebroken, zal de agent lossen.

 

2/Little beroep van ruimte. Dit systeem is geschikt om een systeem, zoals telecommunicatiesysteem, eerder dan een beschermd gebied te beschermen. De cilinder bevestigt op het buitenkabinet, en zal vele plaatsen niet bezetten.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn