China FM200 het Systeem van de brandafschaffing fabrikant

Draagbare Hangende Automatische Brandblusapparaten voor Industrieel Materiaal

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: xingjin
Certificering: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 30 reeks
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Triplexgeval, Document karton
Levertijd: 10-15 werkdagen na betaling of ontvangstbewijs van L/C
Betalingscondities: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Krediet Crad, Debetkaart
Levering vermogen: 1000 reeks per maand

Gedetailleerde informatie

Gewicht: 8kg Capaciteit van cilinder: 16L
Streekbeheer: Single Patroon van het doven: Ingesloten overstroming
Agent: Fm200 (htc-227ea of heptafluoropropane) Hoogte: 430mm

Productomschrijving

Draagbare Hangende Automatische Brandblusapparaten voor Industrieel Materiaal

 

Parameter:

 

Nr. Specificatie Technische Parameter
1 Vullende druk 1.6Mpa
2 Het bespuiten tijd ≤8s
3 Het werk temperatuur 0~50℃
4 Beginnende wijze Elektrobegin of handbegin

 

Beschrijving:

 

    16L het hangen van Automatisch Brandbestrijdingsapparaat kan over de beschermde voorwerpen worden gehangen dat van eenvoudige installatie en weinig werk zonder het boren van gaten op de muur en vele pijpen te installeren is.

 

    Door weinig glazen buis en samentrekkingsprincipe, kan het automatisch brandblusapparaat zonder enige handmanipulatie zijn.

 

Toepassingen:

 

    De plaats waar de brand gemakkelijk om, als verven met spuitbusproductielijn is te gebeuren, verouderen-elektromateriaal, rollende machine, drukmachine, olieschakelaar, olie ondergedompelde transformator, smeltings doordringende tank, tank, grote generators, drogend materiaal, het proces van de cementproductie van verpulverde steenkool, en de de motorruimte van het schip, de ladingsgreep, enz.

 

Samenstellingen:

 

    Het vergt meer toebehoren niet om uit systeem te bestaan. Het dovende apparaat kan alleen brand automatisch doven. Zo dooft de samenstelling van dit enkel apparaat, enkel één deel. Het is één soort speciaal systeem of brandblusapparaat.

 

    Hier vastgemaakt hieronder wordt de volledige samenstelling van geheel systeem,

 

                                              Draagbare Hangende Automatische Brandblusapparaten voor Industrieel Materiaal

 

                                         

Voordelen:

 

1 / Besparingsruimte. Dit hangende typefm200 brandblusapparaat kan zowel op de muur als op het plafond bevestigen, bovendien, zijn grootte is zeer klein. Dit twee factoren allen stelt het systeem ter beschikking om ruimte steeds minder te bezetten.

 

2 / Geschikt vervoer en eenvoudige installatie. Omdat dit systeem geen pijpmontage vergt om de brandagent te vervoeren, zo eigenlijk is dit een systeem van alle-in-. Wanneer de gebruikers dit systeem ontvangt, kunnen zij enkel overslaan dat assemblagesegment en hangen het op de muur.

 

3 / Besparingsgeld. Het hangende typefm200 brandblusapparaat heeft vele componenten niet, zodat is zijn prijs een klein goedkoper beetje.

 

 

Aandacht:

 

1 / Één beschermd gebied kan niet meer dan één op temperatuur-gebaseerd hangend typefm200 brandblusapparaat installeren, omdat het temperatuurverschil kan niet kunnen het brandblusapparaat tegelijkertijd beginnen.

 

2 / Als er om het even welk probleem is, gelieve niet bezorgd te zijn. Wij stellen voor dat de gebruikers zouden moeten telefoneren en ons wat eerst gebeurt, en om het even wat niet raken of proberen om het te bevestigen zelf vertellen voor het niet professionele herstellen kunnen dingen slechter maken.

 

3 / Het systeem vergt sommige routinecontroles. Wij stellen voor dat minstens één het routine gehele controleren aan het brandblusapparaat zou moeten worden geschikt het houden in een goede voorwaarde. De frequentie van het controleren volgt beter onze handinstructie.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn