China FM200 het Systeem van de brandafschaffing fabrikant

Petrochemische Fm200-Brand die Brandblusapparaat 25m ontdekken 42kg-het Systeem van de Brandopsporing

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: xingjin
Certificering: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 sets
Prijs: negotiation
Verpakking Details: TRIPLEX GEVAL
Levertijd: 10-15 werkdagen na betaling of ontvangstbewijs van L/C
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, Creditcard
Levering vermogen: 200 sets per week
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Maximum werkdruk: 12.1Mpa Capaciteit: 42kg kooldioxide
Streekbeheer: Single BEDRIJFSTEMPERATUUR: 0-49℃
Opslagdruk: 5.7Mpa Aandrijving: Automatische
Hoog licht:

fire detection system

,

fire extinguisher tube

Productomschrijving

Petrochemische Fm200-Brand die Brandblusapparaat 25m ontdekken 42kg-het Systeem van de Brandopsporing

 

 

Parameter:

 

Nr. Specificatie Technische parameter
1 Type Kooldioxide direct type
2 model Wz-q/t-ez6-XJ60
3 Werkdruk 5.7Mpa
4 Maximum werkdruk 12.1Mpa
5 Het werk temperatuur 0-49℃
6 Dichtheid van eenheidsvolume 2.5kg/m3
7 Maximum lengte van het ontdekken van buis 25m
8 Hoeveelheid van agent 42kg

 

 

Beschrijving:

 

    Het indirecte Type van Brand die Brandblusapparaat met Kooldioxide ontdekken wordt wijd gebruikt in elektrische centrales, mededelingen, het uitzenden, petrochemische stof, spoorweg ANS zo op systeem.

 

    Door lange het ontdekken buis met binnen gas en druk, kan het een automatisch brandblusapparaat zonder enige handmanipulatie zijn.

 

 

Concurrentievoordeel:

 

    Het is het gemakkelijkst om worden geïnstalleerd en het zal veel plaats na installatie besparen. Ondertussen, natuurlijk, zal het zonder elektrotoebehoren of pijpmontage aan te passen goedkoper zijn. Het is geschikt voor weinig kabinet of IT server etc. dergelijk apparaat. Omdat zijn zachte en slanke buis subtiele ontsteking binnen gevoelig materiaal kan vangen.

 

    Geschikt installatie en vervoer. Omdat dit systeem brandbestrijding en alarm functie samen, en geen behoeften combineert om elektroelementen en pijpmontage aan te passen, zodat na het bevestigen van de cilinder op een plaats, bevestigt al te doen linkerzijde de het ontdekken buis rond een potentiële bron van brand.

 

 

Componenten:

 

    Dit dovende apparaat vergt geen elektroelementen en pijpmontage om uit een systeem te bestaan. Het kan een systeem van de brandafschaffing zelf zijn.

 

    De directe typebrand die de afschaffingssysteem ontdekken van de buisbrand is bestaat uit een cilinder, een hoogstens 25m lange brand ontdekkend buis, een containerklep en twee soorten agenten-- Co2 en fm200.

 

    De indirecte typebrand die de afschaffingssysteem ontdekken van de buisbrand heeft dezelfde componenten zoals het directe type behalve een toegevoegde versiebuis. In dit systeem, wordt de brand die buis ontdekken gebruikt voor enkel het ontdekken van functie, zodat vergt het een versiebuis samen, echter, voor het directe type, kan de brand die buis ontdekken voor zowel het ontdekken als het bevrijden worden gebruikt.

                   Petrochemische Fm200-Brand die Brandblusapparaat 25m ontdekken 42kg-het Systeem van de Brandopsporing

 

 

Aandacht:

 

1 / Als er om het even welk probleem, tevreden eerste vraag is en ons vertelt wat en toen gebeurt zullen wij beroeps sturen helpen oplossend het probleem. Wij stellen voor dat de gebruikers niet om het even wat zouden moeten raken zelfs proberen om het te bevestigen zelf, omdat een niet professionele reparatie het probleem kan slechter laten.

 

2 / Er zijn sommige routinecontroles voor het systeem pogend het systeem in een goede voorwaarde te houden. Volg beter onze handinstructie om de frequentie van de routinecontrole te schikken.

 

3 / Hoewel het enkel behoefte het bevestigen op een buitenkabinet dan kan beginnen te werken, stellen wij voor dat de gebruikers alles zouden moeten voorbereidingen getroffen krijgen en dan het systeem installeren.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn